Jong FC Twente verrast met overwinning op GVVV

Jong FC Twente heeft vanmiddag verrassend de derde overwinning van het seizoen in de 2e divisie gepakt. In eigen huis won de ploeg van Paul Bosvelt met 3-1 van GVVV, de nummer vijf in de stand.
Al na zeven minuten kwam Twente op voorsprong. Ruben de Jager kopte de 1-0 binenn. Tien minuten voor rust werd de score verdubbeld. Dylan George maakte zijn zesde van het seizoen. 2-0 was ook de ruststand.
Na rust kregen beide ploegen kansen op een treffer, maar duurde het even voordat er opnieuw gescoord werd. Tien minuten voor rust was het raak. De Jager benutte een strafschop en maakte daarmee ook zijn zesde van het seizoen. In de slotfase scoorde Frank Tervoert nog met een fraaie omhaal. 3-1 was even later de eindstand.