nieuws

Hoofdrolspeler Armenteros strijdvaardig: "Op elke positie klopte het vandaag"

Heracles-spits Samuel Armenteros eiste zaterdagavond een hoofdrol op in de verloren thuiswedstrijd tegen PSV (1-2). Hij miste vroeg in het duel een strafschop en was een kwartier voor tijd verantwoordelijk voor de fraaie gelijkmaker.
Het mocht uiteindelijk niet baten, maar de aanvaller was na afloop positief over zichzelf en het team. "Ik vind dat ik een goede wedstrijd heb gespeeld en vind dat wij als team een goede wedstrijd hebben gespeeld", was het oordeel van de aanvaller. "We toonden veerkracht, mentaliteit en veel vechtlust en we hielden de bal goed in de ploeg. We deden het ook goed op het middenveld en konden we Peter van Ooijen goed vinden tussen de linies."
Armenteros weet dat hij een van de jongens is die de kar moet trekken bij Heracles en vindt dat hij belangrijk is voor de ploeg. "Volgens mij heb ik geen duel verloren deze wedstrijd. In principe elke bal die ik heb gekregen, heb ik vast gehouden. Dan is het ook makkelijk voetballen. Soms was het niet makkelijk voor mij want ik wist niet waar ik de bal kwijt moest in de afgelopen twee wedstrijden. Vandaag klopte het op elke positie en dan is het sneu dat je op het laatst verliest."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.