HSC'21 wint van tien man Jong De Graafschap

Uguz maakte er twee
Uguz maakte er twee © Wim Busschers
HSC'21 heeft vanmiddag het duel bij Jong De Graafschap in de 3e divisie gewonnen. In Doetinchem werd het 5-2 voor de ploeg uit Haaksbergen.
Al in de zesde minuut kwam HSC op voorsprong door een treffer van Joost Exterkate. Een paar minuten later was het echter alweer gelijk door Marlon Vesteeg. 1-1 was ook de ruststand.
Na ruim een uur kwam de thuisploeg op voorsprong door Delano Burgzorg. Tien minuten later was het opnieuw gelijk. Cenk Uguz maakte zijn negende voor HSC dit seizoen. Direct daarna moest Koen Huntelaar er met rood af bij De Graafschap en daar profiteerde HSC optimaal van. Tom ter Hogt maakte al snel de 2-3 en een paar minuten later was het beslist door de 2-4 van Bas ter Hogt. Kort voor het einde bepaalde Uguz met zijn tweede van de middag de eindstand op 2-5.