nieuws

Topscorers: Armenteros dichter bij Ünal, Uguz en Penterman in dubbele cijfers

Armenteros na zijn treffer tegen PSV
Armenteros na zijn treffer tegen PSV © Pro Shots
Opnieuw waren er veel afgelastingen door het winterweer, maar er vielen toch nog dertien Overijsselse treffers in de eredivisie, 2e divisie, 3e divisie en hoofdklasse. Hieronder een overzicht van de topscorers.

Eredivisie

Samuel Armenteros komt steeds dichter bij koploper Enes Ünal. De spits van Heracles maakte zijn negende en staat nog een doelpunt achter de topschutter van FC Twente. Queensy Menig van PEC Zwolle maakte gisteren zijn vierde. Dylan Seys en Oussama Assaidi van FC Twente maakten gistermiddag hun eerste treffer van het seizoen. Bekijk hier de hele lijst.

2e divisie

In de 2e divisie kwam alleen Jong FC Twente in actie. De ploeg scoorde drie keer tegen GVVV. Ruben de Jager maakte er twee en Dylan George scoorde een keer. Daardoor staan beide spelers nu op zes en zijn ze koploper, samen met Rob van der Leij van HHC Hardenberg. Bekijk hier de hele lijst.
Ruben de Jager maakte er twee voor Jong FC Twente (foto: Pro Shots)

3e divisie

In de 3e divisie kwam Quick'20 niet in actie en HSC'21 scoorde er vijf. Cenk Uguz maakte er daar twee van en staat daardoor nu op tien. Bas ter Hogt maakte zijn achtste, Tom ter Hogt zijn zesde en Joost Exterkate staat na gisteren op vijf. Bekijk hier de hele lijst.

Hoofdklasse

Excelsior'31 was de enige ploeg die in de hoofdklasse in actie kwam. Hielke Penterman maakte het enige doelpunt voor de Rijssense club en dat betekende zijn tiende van het seizoen. Omar Kavak gaat aan de leiding met vijftien. Bekijk hier de hele lijst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.