nieuws

FC Twente versterkt zich met Duitse aanvaller Enis Bunjaki

Enis Bunjaki
Enis Bunjaki © Pro Shots
FC Twente heeft zich versterkt met Enis Bunjaki. De 19-jarige Duitse aanvaller komt transfervrij over van Eintracht Frankfurt. Hij heeft voor een half seizoen met een optie voor nog twee seizoenen getekend.
Bunjaki ging van de Academie van Kickers Offenbach uit zijn geboortestad naar de jeugdopleiding van Eintracht. Hij kwam echter niet in officiële duels in actie voor het eerste elftal. Hij speelde voor enkele jeugdelftallen van Duitsland, maar heeft ook de Kosovaarse nationaliteit en speelde ook al enkele vriendschappelijke wedstrijden voor de nationale ploeg van dat land.

"Voelt erg goed"

Bunjaki over zijn overgang: "Deze stap voelt erg goed. FC Twente is een mooie en grote club. Jonge talentvolle spelers krijgen hier de kans om door te groeien. Dat weet ik, omdat ik de eredivisie redelijk volg. Spelers als Ola John, Eljero Elia en Luuk de Jong zijn hier groot geworden."

Technisch vaardig

Hij vervolgt: "Ik ken de historie van FC Twente een beetje en weet dat de supporters hier echt van hun club houden. Luc Castaignos heeft mij ook over de club verteld en gezegd dat dit een goede stap voor me is. Ik ben een technisch vaardige speler die hard werkt en graag de bal wil hebben. Ik ga er alles aan doen om mijn bijdrage te leveren aan de prestaties van de ploeg."

Vertrouwen

Jan van Halst: "Het is mooi dat we de selectie nog hebben kunnen aanvullen met een jonge talentvolle aanvaller. Bunjaki kan op meerdere posities voorin uit de voeten en bij FC Twente krijgt hij de kans om te laten zien wat hij in huis heeft. We hebben er vertrouwen in dat dit hem gaat lukken."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.