nieuws

Zit PVV'er Roy van Aalst na 15 maart op het Haagse pluche?

We krijgen er allemaal mee te maken, de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. Het kan zomaar gebeuren dat de Hengelose politicus Roy van Aalst na deze datum plaatsneemt op het Haagse pluche. Hij staat op plek 20 van de PVV-lijst.
Het campagnecircus is in volle gang. In Overijssel Vandaag hebben wij in de aanloop naar de verkiezingen kandidaat Kamerleden in de uitzending en vandaag is het de beurt aan de PVV.

PVV voor de regio

Roy van Aalst is Statenlid voor de PVV, met de portefeuilles Culturele- en Sociale infrastructuur en Financiën. Volgens de peilingen gaat de PVV veel zetels halen, de kans is dus aanwezig dat Van Aalst ook daadwerkelijk in Den Haag aan de slag gaat.

Speerpunten

De PVV wil de islamisering van Nederland stopzetten en pleit voor daadwerkelijke sluiting van moskeeën. Ook wil de partij geen windmolens erbij plaatsen. "De kolencentrales zijn nog goed, hou die voorlopig draaiende en kijk naar alternatieven. Windmolens kunnen alleen met subsidies draaien, daar is de PVV tegen."
"Ik ga als provinciaal Statenlid eerst gewoon door met het werk wat ik nu nog doe, maar een van de punten in Den Haag zal ook zijn de bereikbaarheid. We maken ons in Overijssel heel druk over de N35, de verbinding tussen Zwolle en Twente. Mijn oproep is vooral; ga stemmen op 15 maart!"
De PVV'er hoopt dat hij gekozen wordt, maar blijft actief de belangen van de PVV-achterban in de Provinciale Staten verdedigen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.