nieuws

OverUIT: uit-tips 4 en 5 februari

Carp Zwolle
Carp Zwolle © OverUIT
Zin om iets leuks te doen dit weekend? Carp Zwolle, Poolparty Watervrees bij De Scheg en modeltreinen kijken in Steenwijk. Deze en meer uit-tips van OverUIT voor het weekeinde.

Carp Zwolle

Zaterdag en zondag wordt Carp Zwolle, de grootste karperbeurs van Europa, gehouden in de IJsselhallen Zwolle. Maak kennis met de nieuwste ‘gadgets en gear’ of laat nationale en internationale karperexperts jou de fijne kneepjes van het karpervissen bijbrengen. Zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en zondag van 9.00 tot 16.00 uur.

Watervrees

Zaterdagavond opent ‘de Scheg’ in Deventer haar deuren voor housefanaten en waterratten voor de Poolparty Watervrees. Voor wie de kou wil ontvluchten klinkt een avondje dansen en glijden in een subtropisch zwemparadijs als een mini-vakantie. Drink een cocktailtje in het buitenbad, ontspan in het bubbelbad en geniet van een gezonde dosis house en techno. De start is om 17.00 uur.

Modelspoordagen

Rabotheater de Meenthe in Steenwijk is zaterdag en zondag het toneel voor de Steenwijker Modelspoordagen. Hier zie je diverse modeltreinen die door prachtig gebouwde landschappen rijden. Laat gratis je gekochte modelspoortrein testen, koop een prachtig nieuw exemplaar, volg een workshop of ga op zoek naar onderdelen en toebehoren. Beide dagen ben je van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom.

Pieter Derks in Kampen

Met zijn lichtvoetige scherpte en enorme tempo houdt Pieter Derks je zaterdag anderhalf uur lang op het puntje van je stoel met zijn voorstelling 'Spot'. Voor Spot heeft hij namelijk maar één voornemen; alles wat zichzelf serieus neemt moet worden bespot. Zodat we een hele avond opgelucht kunnen lachen om de wereld, het nieuws en nog belangrijker onszelf! De voorstelling in de Stadsgehoorzaal Kampen begint om 20.15 uur.

Harmonicadag

Zondag staat Twents Ribhouse en Partycentrum 'De Noabers' in Hellendoorn weer in het teken van de Harmonicadag. Tijdens deze dag komen harmonicaspelers uit het hele land naar Hellendoorn om met elkaar oud-Hollandse en Oostenrijkse liedjes te spelen. Het publiek is van harte welkom om dit gezellige muziekfeest bij te wonen. Het begint om 12.00 uur en duurt tot 17.30 uur. 
Kijk voor alle uit-tips op www.OverUIT.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.