nieuws

Programma: Topper FC Twente Vrouwen, Quick'20 al op zaterdagavond

Programma deze week
Programma deze week © RTV Oost/Harm Dijkman
Deze week valt er weer genoeg te beleven op de sportvelden. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt met de belangrijkste duels van deze week.

Amateurvoetbal

In de 3e divisie zondag komt Quick'20 al op zaterdag in actie. De ploeg speelt dan in eigen huis tegen EVV. In de 1e klasse E Noord op zaterdag gaat nummer twee Olde Veste'54 op bezoek bij koploper HZVV. Op zondag spelen in de 3e klasse A koploper Vogido en naaste belager Eilermarkt tegen elkaar en ook in de 4e klasse H staan de nummers een en twee tegenover elkaar. Dat zijn Broekland en Dalfsen.

Vrouwenvoetbal

In de eredivisie staat vrijdag de topper tussen Ajax en FC Twente op het programma. De thuisploeg is koploper en Twente de naaste belager. PEC Zwolle speelt als hekkensluiter tegen Achilles'29, de nummer voorlaatst. In de lagere klassen bij het vrouwenvoetbal gaat komend weekend de reguliere competitie weer van start.

Handbal

Voor de handbalsters staan de achtste finales van de beker op het programma. Kwiek gaat vanavond op bezoek bij Wijhe'92, Borhave ontvangt morgen E&O en Dalfsen gaat donderdag op bezoek bij Dongen.

Volleybal

De volleybalsters spelen komend weekend de laatste speelronde van de reguliere competitie. Daarin de Overijsselse derby tussen Regio Zwolle Volleybal en Set-Up'65. De plekken in de kampioens- en degradatiegroep zijn al een tijdje geleden verdeeld. Set-Up'65 en Eurosped plaatsten zich voor de kampioensgroep, Regio Zwolle moet degradatie zien te voorkomen.

Waterpolo

De waterpoloheren van Het Ravijn spelen als nummer twee in de eredivisie tegen koploper UZSC. De vrouwen hebben een dubbel weekend. Ook zij spelen zaterdag tegen UZSC en zondag gaat de Nijverdalse ploeg op bezoek bij GZC Donk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.