nieuws

Politie laat groot rechercheteam onderzoek doen naar in brand steken kapper Enschede

Een groot rechercheteam gaat onderzoek doen naar de onbekende man die gisteravond in Enschede een kapper in brand heeft gestoken. Er is een zogeheten TGO (Team Grootschalig Onderzoek) op de zaak gezet.
Het team doet niet alleen onderzoek in en rond de kapsalon aan de Kottendijk in Enschede. Ook een parkeerplaats in de wijk Groot Driene in Hengelo wordt aangemerkt als plaats delict. Daar werd een brandende auto ontdekt die mogelijk is gebruikt bij het incident in Enschede. De uitgebrande auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Slachtoffer is aanspreekbaar

Volgens een woordvoerder van de politie is het slachtoffer zwaargewond, maar wel in staat om te communiceren. Het slachtoffer wordt naar een speciaal ziekenhuis voor mensen met brandwonden gebracht.
De politie stelt op dit moment sporen veilig en is bezig met buurtonderzoeken. De politie zoekt nog steeds getuigen en mensen die mogelijk beelden hebben gemaakt van het incident.
Ook wil de politie in gesprek met de vorige eigenaar van de kapsalon. Niet uitgesloten is dat de dader het had gemunt op deze eigenaar.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.