nieuws

Teruggekeerde Bouy meteen in basis bij PEC Zwolle

Ouasim Bouy is pas sinds dinsdag terug bij PEC Zwolle, maar de huurling van Juventus start dit weekend meteen in de basis in de belangrijke uitwedstrijd tegen Sparta.
Bouy vervangt Ted van de Pavert, die kampt met rugklachten. Bart Schenkeveld speelt in plaats van aanvoerder Bram van Polen, die geschorst is voor het duel in Rotterdam.

Nijland geblesseerd

Stef Nijland is niet inzetbaar. De aanvaller heeft maandag in het duel met Jong PEC Zwolle een lichte liesblessure opgelopen.
Mustafa Saymak en Ryan Thomas zijn wel weer fit. De twee kwamen niet helemaal ongeschonden uit de strijd met FC Twente, maar zijn op tijd hersteld.

Betere indruk na winterstop
PEC Zwolle bleef tegen de Tukkers met lege handen, maar de ploeg van Ron Jans maakt na de winterstop wel een veel betere indruk dan in de eerste seizoenshelft. "De laatste wedstrijden ging het beter", beaamt Schenkeveld.
"Ik denk dat we voort moeten zetten waar we mee bezig zijn. Maar we moeten wel werken aan ons rendement. Ook voor het vertrouwen van het team is het wel belangrijk dat we wedstrijden gaan winnen."

Gevarenzone
PEC Zwolle staat nog altijd in de gevarenzone, op de zestiende plaats in de eredivisie. Tegenstander Sparta is de nummer dertien, maar heeft slechts één punt meer.
Het duel op het Kasteel is zondag live te volgen via Radio Oost.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.