nieuws

Opnieuw onderzoek in kapperszaak Enschede vanwege in brand steken kapper

De politie heeft vanavond opnieuw onderzoek gedaan in de kapperszaak waar gisteren een 50-jarige man in brand is gestoken. Ook is de omgeving van de winkel nog altijd afgezet.
Gisteren werd er al forensisch onderzoek gedaan in en om de zaak. Naast dat sporenonderzoek van gisteren, moet het zogenoemde tactische onderzoek vooral andere informatie opleveren die van belang kan zijn in het onderzoek. 
Het gaat dan bijvoorbeeld om het op een rij zetten van wat er is gebeurd maar ook wordt gekeken of er nog andere opvallende dingen zijn gebeurd, voor of na het incident. Daarnaast kan er bij zo'n onderzoek ook gekeken worden naar informatie op bijvoorbeeld computers.

Dader spoorloos

Er is nog altijd niemand aangehouden voor het incident. Ook over het motief is nog niets bekend. De politie houdt er rekening mee dat de dader het mogelijk gemunt had op de vorige eigenaar van de kapperszaak.
De huidige eigenaar van de kapperszaak ligt nog altijd zwaargewond in het ziekenhuis. Hij is volgens de politie wel in staat om te communiceren. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.