nieuws

Vrouw slaat meerdere mensen met vuist in gezicht in Enschede

Archieffoto
Archieffoto © RTV Oost / Rogier van den Berg
Een vrouw van 25 is vanmorgen opgepakt in Enschede nadat ze meerdere mensen had bespuugd en in het gezicht gestompt. Ze viel onder meer een ouder echtpaar aan.
De eerste melding over de vrouw kwam vanmorgen van een automobiliste. Zij was door de 25-jarige uit haar auto getrokken, waarbij de vrouw schreeuwde: "Ik wil geld, gewoon geld!" Het slachtoffer kreeg meerdere klappen in haar gezicht maar werd uiteindelijk gered door omstanders. 
Volgens de politie sloeg de 25-jarige vervolgens op de vlucht. Op de Noorderhagen in Enschede zou ze zonder aanleiding op een ouder echtpaar afgelopen zijn die ze in het gezicht spuugde. Toen de bejaarde man haar daar op aansprak, sloeg de vrouw hem meerdere keren in zijn gezicht.
Als zijn echtgenote zegt dat ze moet stoppen, richt de 25-jarige haar agressie op de echtgenote. Zij krijgt meerdere vuistslagen in haar gezicht. Haar bril sneuvelt en het slachtoffer raakt gewond aan haar gezicht. 
Een omstander schiet te hulp maar ook hij moet het ontgelden en wordt bespuugd. Als de eerste agenten ter plaatse komen, vlucht de vrouw richting de Jumbo. 
Na een korte achtervolging wordt de vrouw aangehouden in de buurt van het station. Ze zit inmiddels vast in het arrestantencomplex in Borne. Het is niet bekend waar de vrouw woont. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.