Jong FC Twente speelt in 2e divisie gelijk bij Barendrecht

Jong FC Twente heeft vanmiddag het duel bij Barendrecht in de 2e divisie gelijkgespeeld. In de Zuid-Hollandse plaats werd het 1-1.
In de eerste helft kwam de openingstreffer kort voor rust op naam van topscorer Dylan George. De aanvaller van Jong FC Twente maakte zijn zevende van het seizoen. Na een uur spelen werd het gelijk. Danny Monster zette de thuisploeg naast de Enschedeërs.
Door het gelijkspel profiteert Jong FC Twente niet van het feit dat concurrenten TEC en HHC Hardenberg tegen elkaar spelen en er dus minimaal een van de twee puntenverlies gaat lijden. De Enschedeërs staan nu op 14 punten uit 21 duels en blijven hekkensluiter in de 2e divisie.