SC Genemuiden geeft 2-0 voorsprong weg tegen Urk

SC Genemuiden heeft vanmiddag het thuisduel tegen Urk gelijkgespeeld. De ploeg van trainer Jan van Raalte kwam met 2-0 voor, maar zag de gasten in de laatste minuut de 2-2 maken.
De eerste kansen waren voor Genemuiden, maar Urk was het dichtst bij een treffer. Jacco Riemens haalde de bal na ruim een kwartier van de lijn en voorkwam daarmee de 0-1. Het was een rommelige eerste helft, waarin kort voor rust het eerste doelpunt viel. Danny Menting scoorde nadat doelman Cornelis Koffeman de bal los liet. 0-1 was ook de de ruststand.
Tien minuten na rust had Genemuiden een strafschop moeten hebben, maar die werd niet gegeven. Een kleine twintig minuten voor het einde werd de score verdubbeld. Topscorer Omar Kavak maakte zijn zestiende van het seizoen en leek het duel te beslissen. Via Harmen de Boer kwam Urk echter terug in de wedstrijd: 2-1. Daar leek het bij te blijven, maar in de laatste minuut maakte Riekelt Nentjes de 2-2 en dat was ook de eindstand.