HHC Hardenberg lijdt dure nederlaag bij TEC

HHC Hardenberg heeft vanmiddag het belangrijke duel in de onderste regionen van de 2e divisie verloren bij TEC. In Tiel werd het 2-0 voor de thuisploeg.
De eerste grote kans was na tien minuten voor TEC. Gianluca Maria kwam echter niet tot scoren. HHC kreeg de eerste goede kans via Kevin Görtz en even later was Sargon Gouriye dichtbij, maar zij kwamen niet tot scoren. 0-0 was de ruststand.
Tien minuten na rust was het raak voor de thuisploeg. Wimilio Vink scoorde op fraaie wijze uit een volley: 1-0. TEC bleef de betere ploeg en kreeg enkele kansen, maar de 2-0 bleef uit. Een klein kwartier voor het einde kreeg TEC twee goede kansen binnen enkele minuten, maar opnieuw scoorde de ploeg niet. Kort daarna was het wel raak. Matthijs van Gessel schoot van afstand de 2-0 in de bovenhoek en besliste daarmee het duel. HHC probeerde het nog wel, maar creëerde weinig en dus was de negende nederlaag een feit.
Door de nederlaag klimt TEC over HHC in de stand naar plek 16 en staat de ploeg uit Hardenberg nu weer op een directe degradatieplek.