nieuws

Topdrukte bij Carnavalsland

Het is topdrukte in de diverse filialen van Carnavalsland. Een ieder die het feest der zotten eind februari gaat vieren 'moet' nog snel even een carnavalsoutfit scoren.
Op dit moment telt Nederland ruim 200 feestwinkels. Overijssel telt er zes. Ten opzichte van tien jaar geleden is dat in onze provincie bijna een verdubbeling. Het aanbod wordt steeds groter en de consument verkleed zich steeds vaker, het hele jaar door.

Themafeesten ...

'Ondanks dat er door het jaar heen steeds meer themafeesten worden georganiseerd, is er duidelijk sprake van een piek, wat betreft verkleden, tijdens carnaval', aldus Joa Korf, eigenaar van Carnavalsland.

Jaaromzet ...

Zeven dagen per week oftewel 74 uur per week, heeft Korf zijn feestwinkels momenteel open voor het publiek. Maar liefst twintig man personeel wordt er dagelijks ingeroosterd, normaal zijn dat er vier. 'Maar liefst 1500 betalende klanten verlaten in deze periode dagelijks een filiaal van Carnavalsland. In vier weken tijd moet een kwart van de jaaromzet gedraaid worden', aldus Korf.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.