nieuws

Topscorers: Honderdste voor Ellen Jansen, drie nieuwkomers scoren

Na de vele afgelastingen van de laatste weken, werd er afgelopen weekend weer volop gevoetbald en dat leverde weer veel treffers op. Hieronder een overzicht per klasse.

Eredivisie

In de eredivisie maakten Jarchinio Antonia en Queensy Menig hun vijfde treffer van het seizoen. Nicolai Brock-Madsen van PEC Zwolle staat na gisteren op drie. Opvallend was daarnaast dat drie spelers die in de winterstop werden aangetrokken scoorden. Elvis Manu voor Go Ahead Eagles, Erik Israelsson voor PEC Zwolle en Kristoffer Peterson voor Heracles Almelo. Bekijk hier de hele lijst.

2e divisie

In de 2e divisie viel slechts een Overijssels doelpunt. Dylan George maakte zijn zevende voor Jong FC Twente en is daarmee nu Overijssels topscorer in die klasse. HHC Hardenberg scoorde niet bij TEC. Bekijk hier de hele lijst.

3e divisie

Rens van Benthem scoorde opnieuw voor Quick'20 en staat daarmee nu op zeventien treffers. Ploeggenoot Jeroen Visscher maakte er twee en staat daardoor nu op vijf. HSC'21 kwam niet tot scoren. Bekijk hier de hele lijst.

Hoofdklasse

In de hoofdklasse voegde leider Omar Kavak ook weer een doelpunt toe aan zijn totaal, dat nu op 16 treffers staat. Hielke Penterman staat achter hem om 11 en Martijn Brakke staat door zijn twee treffers op 9. Bekijk hier de hele lijst.

Eredivisie vrouwen

Bij de vrouwen ging alle aandacht naar Ellen Jansen van FC Twente. Door een hattrick staat ze nu op 12 en haar tweede betekende haar 100e treffer in de eredivisie. Achter haar maakte Lineth Beerensteyn haar zesde en Esmee de Graaf van PEC Zwolle maakte haar vijfde van het seizoen. Bekijk hier de hele lijst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.