nieuws

Politie Oldenzaal stuit op 5 zakken marihuana in Duitse auto

In beslag genomen softdrugs
In beslag genomen softdrugs © Politie Oldenzaal
Drie jonge mannen uit Duitsland zijn vandaag in Oldenzaal opgepakt nadat in de auto waarin ze reden vijf zakken marihuana werden gevonden. Dat meldt de politie.
De Duitse auto viel een surveillerende agent op omdat die vanaf de Eektestraat in Oldenzaal een onlogische route reed.
De agent gaf de bestuurder na een tijdje volgen op de Leliestraat een stopteken en tijdens het gesprek met de bestuurder kwam er een wazig verhaal over de aanwezigheid in Oldenzaal en gedroegen de inzittenden van de auto zich nerveus.

Wiet in de onderbroek

De agent vermoedde dat er drugs in het spel was en liet de bestuurder zijn zakken leeghalen. Vanuit een onverwachte plaats kwamen er een paar zakjes wiet te voorschijn. De bestuurder haalde die namelijk uit zijn onderbroek.
Andere agenten, die inmiddels bij de auto waren, kamden het voertuig uit en stuitten daarbij op de vijf zakken marihuana. De politie heeft niet bekend gemaakt om welk gewicht het opgeteld gaat.
De drie Duitsers van 19 tot 21 zijn aangehouden en de auto en de drugs zijn in beslag genomen. De politie heeft de Duitse politie over de aanhouding van de drie jonge mannen geïnformeerd en houdt er rekening mee dat daar ook nog wat uit voortkomt.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.