nieuws

Fietser al dagen buiten kennis na incident bij vliegbasis Twente, politie zoekt getuigen

Wie weet wat een man uit Oldenzaal is overkomen die maandag buiten kennis naast zijn fiets is aangetroffen in de buurt van de voormalige vliegbasis Twente? De politie worstelt met die vraag en roept getuigen op zich te melden.
Afgelopen maandag werd rond 13.45 uur een man liggend naast zijn fiets aangetroffen. Hij was buiten kennis toen hij werd gevonden en hij is volgens de politie nu -inmiddels ruim drie dagen later- nog steeds niet bijgekomen.
De man lag voorbij de rood-witte paaltjes op de weg die in het verlengde ligt van de Vliegveldweg. De Vliegveldweg gaat ter hoogte van de Oude Deventerweg over in deze weg.

Man op e-bike mogelijk getuige

Omdat de man nog steeds bewusteloos is, wil de politie getuigen spreken. Op dezelfde weg is tijdens het incident een onbekende man op een fiets gezien. Deze man fietste op een e-bike, droeg een bruine jas en fietste op het fietspad langs de Vliegbasis Twente in de richting van de Hanzepoort.
Deze man op de e-bike en/of mensen die iets hebben gezien of gehoord over de toedracht wordt verzocht de politie te bellen op 0900-8844.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.