nieuws

Wat doe jij met Valentijn? RTV Oost geeft doe-tips

Tips voor Valentijnsdag
Tips voor Valentijnsdag © Thinkstock
Het is vandaag Valentijnsdag. Je wilt je date verrassen, maar waarmee? RTV Oost heeft een aantal doe-tips voor je op een rijtje gezet:

Dagje sauna

Samen dagje heerlijk relaxen en tot rust komen, neem eens de tijd om te ontspannen in de sauna. Sauna Swoll in Zwolle heeft een speciaal valentijnsarrangement, dit maakt de dag net een tikkeltje romantischer met een chocoladefondue en een fles prosecco. 

Dineren

Met z'n tweeën uiteten is ook altijd een goed idee. Meerdere restaurants in Overijssel hebben een valentijnsactie, zo heeft de De Baron in Enschede verschillende valentijnsmenu's en wordt Woodies in Zwolle omgetoverd tot liefdesrestaurant. 
Wil je helemaal uitpakken dan kun je gebruikmaken van het valentijnsarrangement bij Van der Valk in Hengelo, er lekker een nachtje tussenuit met z'n tweeën. 

Bioscoop

Er is niets klassiekers dan met je date naar de bioscoop gaan. Gelukkig heeft Overijssel meerdere bioscopen, dus waar wacht je op.
Ga in plaats van een avondje bankhangen met je lief, gezellig naar de film. Momenteel draaien de romantische films Soof 2 en La La Land. Die laatste heeft 14 Oscar nominaties gekregen, voor als je jouw filmkeuze moet verdedigen.

Theater

Op de verschillende podia in Overijssel gebeurt ook genoeg. Zo treedt Daniël Lohues op in De Meenthe in Steenwijk, speelt het Nederlands Studenten Orkest in het Wilminktheater in Enschede, staat cabaretier Roué Verveer in De Spiegel in Zwolle en maakt Leon van der Zanden je aan het lachen in Odeon in Zwolle.

Vrijgezel?

Alleen op Valentijnsdag? Geen paniek, ook aan jou is gedacht. Zo kun je gaan speeddaten in het Vliegende Paard in Zwolle, wie weet vind jij jouw perfecte match. 
En bij de IKEA-vestigingen in Zwolle en Hengelo kunnen vrijgezellen aanschuiven aan een romantisch diner. In de restaurants van de winkels zijn tussen 18.00 en 20.00 uur speciale tafels gereserveerd voor singles. Wie weet ontmoet je daar de liefde van je leven!
Heb jij tips? Laat ze achter in de reacties!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.