nieuws

Van der Hart blij na zege PEC Zwolle: "Mogen voorzichtig omhoog kijken"

Doelman Mickey van der Hart speelde met enkele belangrijke reddingen een grote rol in de zege van PEC Zwolle op NEC (2-0) vanavond. "Persoonlijk was het voor mij een heerlijke wedstrijd. De nul gehouden, paar lekkere ballen gepakt, dus dat is zeker mooi meegenomen", zegt hij tegen RTV Oost.
Hij vind echter nog niet dat Zwolle al veilig is: "Dat denk ik niet, want als we nu alles verliezen gaan we er gewoon uit. Maar we zijn wel op de goede weg en ik vind dat we nu wel in een positie staan waarin we toch wel voorzichtig omhoog mogen gaan kijken. Wat dat betreft kun je wel zeggen dat voor nu de druk van onder wat is afgenomen."

"Op de goede weg"

Het was de derde zege in vijf duels na de winterstop: "Eigenlijk als je bedenkt dat we Twente-thuis heel onnodig verliezen, dan had je misschien wel twaalf punten moeten hebben. Maar negen punten uit vijf wedstrijden hadden we vooraf denk ik wel getekend op trainingskamp. Helemaal gezien het spel van voor de winter, dus wat dat betreft proef je en voel je gewoon dat we op de goede weg zijn. Dit moeten we gewoon vasthouden en dan gaan wij ons gewoon veilig spelen", sluit de doelman af.
In de audio het hele gesprek waarin hij ook nog ingaat op de kritiek van Johan Derksen aan zijn adres.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.