Jong FC Twente verliest op eigen veld in laatste minuut van Katwijk

Jong FC Twente heeft de veertiende nederlaag van het seizoen geleden in de 2e divisie. De ploeg leek met een man minder op 0-0 af te stevenen tegen Katwijk, maar het verloor alsnog.
Het was lang wachten op wat opwinding in Hengelo. Na een half uur moest Twente met een man minder verder. Brem Soumaoro moest er met rood af vanwege natrappen. Daarna waren de beste kansen voor Katwijk, maar de ruststand was 0-0.
Kort na rust was Katwijk opnieuw kansrijk, maar Susan en Mengerink scoorden niet. Een inzet van Sanchez werd even later net voor de lijn gekeerd. Twente leek stand te houden, maar in de laatste minuut zorgde De Loor alsnog voor de zege voor Katwijk. Twente blijft de hekkensluiter in de 2e divisie.