nieuws

Prijzen

Sweet Seventies
Sweet Seventies © RTV Oost
Elke dag spelen we op Radio Oost de ‘hitflits-quiz'. Een goed antwoord in de hitflits-quiz belonen we met prachtige prijzenpakketten!
VIP-kaarten 'Back to the 70's'
Elk goed antwoord in de hitflits-quiz belonen we met een VIP-arrangement voor 2 personen voor het evenement 'Friday Night Out' op 31 maart vanaf 20.00 uur bij Holland Casino Enschede. Dompel je onder in de sfeer van de 70’s en geniet van de muzikale show “The Magical 60’s & 70’s” en maak kans op mooie prijzen! Het VIP-arrangement is inclusief 2 drankjes, 10 euro speelgeld, parkeerkaart en een leuk 70's cadeautje. Om alvast in de stemming te komen ontvang je van te voren al een dubbel-CD met de 45 beste hits uit de 70's.

Dagprijs

Uit alle winnaars van de dag loten we ook nog eens een dagwinnaar. Behalve alle bovenstaande prijzen win je dan ook 'Het grote jaren 70 boek'. 336 pagina's vol nostalgie, met prachtige foto's over het decennium van idealen die werkelijkheid werden. Politiek links kwam aan de macht, de tweede feministische golf stroomde door het land en de controversiële film Turks Fruit draaide in de bioscopen. Een geest van verzet zweefde door Nederland. De nieuwe generatie diende zich aan, wilde meepraten en meebeslissen. Het kabinet Den Uyl werd het meest progressieve uit de parlementaire geschiedenis. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.