nieuws

Duidelijke beelden van mislukte overval met groot mes in de Spar in Hardenberg

Onder de Loep
Onder de Loep
Een medewerkster van de Spar aan het Jupiterplein in Hardenberg stond op donderdagavond 2 februari oog in oog met een overvaller die haar met een groot mes bedreigde. Er zijn bewakingsbeelden van.
Daarop is te zien dat de overvaller de winkel binnenkomt en snoepgoed pakt. Als de caissière hem wil gaan helpen, sluit er een klant aan bij de kassa. Ineens trekt de overvaller een groot mes waarmee hij de medewerkster bedreigt.
De jonge vrouw wijkt achteruit en nog voordat de wachtende klant goed en wel doorheeft wat er gebeurt loopt de overvaller -zonder verdere buit- de winkel weer uit.

Wie herkent de overvaller?

De overval heeft diepe indruk gemaakt op de caissière. Ze is nadien door haar werkgever opgevangen. Hoewel de overval is mislukt, is het de politie veel aan gelegen om de man op te sporen die het mes heeft getrokken.
De bewakingsbeelden zijn duidelijk. Wie herkent de man? Wie weet waar hij nu is?  Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Via deze link kan anoniem worden getipt bij Meld Misdaad Anoniem.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.