nieuws

Politie zoekt getuigen van beschieting man in auto aan Ruischenborchstraat Enschede

Wie weet meer over beschieting van Enschedese man in de nacht van 31 januari?
Wie weet meer over beschieting van Enschedese man in de nacht van 31 januari?
Verschillende bewoners van de Ruischenborchstraat in Enschede zaten in de nacht van 31 januari rond 02.40 uur rechtop in bed toen ze meerdere knallen hoorden. Maar wie heeft er iets gezien? Er is een man in zijn auto beschoten die nacht.
Een 28-jarige man raakte zwaar gewond bij de beschieting. Is de man slachtoffer van een persoonsverwisseling en waren de kogels bestemd voor iemand die in een zelfde auto rondrijdt? Of was de 28-jarige man om een andere reden doelwit? 

Meerdere scenario's onderzocht

De politie houdt meerdere scenario's tegen het licht in het onderzoek en wil daarbij zoveel mogelijk informatie van ooggetuigen. Er wordt gesproken over een scooter en een grijze auto die in de omgeving zijn gezien rond het tijdstip van de beschieting.
Of de bestuurders van de scooter en de grijze auto iets met de schietpartij te maken hebben, of dat ze mogelijk getuigen zijn is nog niet helder. Mogelijk dat nieuwe tips helpen om dat te verduidelijken. 

Buurtonderzoek

De politie heeft een buurtonderzoek gedaan en vragenformulieren uitgedeeld in de straat, maar dat heeft nog niet tot een aanhouding geleid. Wie weet meer? Wie heeft iets gezien in de nacht van 31 januari rond 02.40 uur aan de Ruischenborchstraat vlakbij het Aquadrome in Enschede?
Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Via deze link kan anoniem worden getipt bij Meld Misdaad Anoniem.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.