nieuws

Vechtdal verkozen tot beste uitstapje van Nederland

Het was een nek-aan-nekrace met Toms Creek in Flevoland, maar uiteindelijk gaan de bloemen en de felicitaties naar het Vechtdal. Want de regio is verkozen tot het beste uitstapje van Nederland.
"Het was inderdaad spannend op het laatst", zegt Gertrude van Keulen van Vechtdalpromotie. "We zijn blij en ontzettend trots." Trots ook op de inwoners en ondernemers van het Vechtdal.
"We hebben ons eigen netwerk op het laatst ook nog extra ingezet. Dat heeft het laatste zetje gegeven." Van Keulen zal ook zeker proberen deze titel te vermarkten, want in de zomer zit het Vechtdal altijd zo goed als vol, maar zo zegt Van Keulen, in het voor- en najaar is wat extra aandacht altijd nog wel nodig. 
Maar waar moet je dan naar toe als je een dagje Vechtdal komt doen. Ten eerste moet je niet één dag blijven, vindt Van Keulen. Daarvoor is er te veel te doen. En overnachtingsplekken zijn er genoeg te vinden, aldus Van Keulen. 
"Speelbos Lemelerberg, op koesafari, er zijn boeren met speelplekken, de Vecht natuurlijk, stuifduinen, vennetjes", zegt Van Keulen. 
Uitgebreid gevierd is de overwinning nog niet bij Vechtdalpromotie. Dat gebeurt ergens volgende week. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.