Excelsior'31 weet voor vijfde keer op rij niet te winnen, gelijkspel in Barneveld

Cem Köse
Cem Köse
Excelsior'31 heeft voor het vijfde duel op rij niet weten te winnen in de hoofdklasse B. De ploeg uit Rijssen speelde bij laagvlieger SDV Barneveld met 1-1 gelijk.
Al na een paar minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Christian van de Kamp profiteerde van balverlies van Cem Köse en maakte de 1-0. Excelsior had daarna moeite om kansen te creëren tegen de thuisploeg die veel druk zette. 1-0 was ook de ruststand.
Kort na rust werd het gelijk. Köse maakte zijn zesde van het seizoen voor de Rijssenaren. Met nog een klein kwartier te spelen kreeg hij een goede kans op zijn tweede, maar hij kopte voor een leeg doel over. Het bleef bij 1-1 in Barneveld.