nieuws

Dennis Schipper in Raad van Commissarissen FC Twente

Het stadion van FC Twente
Het stadion van FC Twente
Dennis Schipper treedt toe tot de Raad van Commissarissen van FC Twente. De 52-jarige Enschedeër krijgt vanaf 6 maart de portefeuille commercie.
Schipper studeerde aan de Universiteit Twente en startte daarna het bedrijf DEMCON op, een high-end technologieleverancier met het hoofdkantoor in Enschede. Schipper is er algemeen directeur.

"Dennis Schipper is iemand die zeer betrokken is bij de toekomst van de regio en van FC Twente", aldus voorzitter Jan Schutrups van de RvC. "Hij heeft met DEMCON aangetoond een duidelijke visie te hebben. We zijn blij dat we met Dennis Schipper de RvC verder kunnen versterken op commercieel vlak. Met de komst van Dennis Schipper, krijgt Bernard Fransen – met onder andere zijn ervaring bij de KNVB – de voetbaltechnische portefeuille binnen de RvC."
Schipper zegt vereerd te zijn met zijn functie bij FC Twente: "De club speelt een belangrijke rol in de regio, niet alleen voor de mensen maar eveneens voor het bedrijfsleven, de overheid en de kennisinstellingen. Daar draag ik graag aan bij."
Dennis Schipper is op voordracht van de Raad van Commissarissen door het bestuur van Stichting FC Twente ’65 benoemd. Schipper is door de selectiecommissie aangemerkt als een geschikte kandidaat.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.