Jong FC Twente verliest ook op bezoek bij UNA

Jong FC Twente heeft vanmiddag het duel bij UNA verloren. In Zeelst werd het 3-1 en dat betekende alweer de vierde nederlaag op rij voor de beloften van de Enschedese club.
De wedstrijd leek op een 0-0 ruststand af te stevenen, maar in blessuretijd van de eerste helft maakte Benjamin van Wanrooij de 1-0. Na een uur spelen kwam Jong Twente op gelijke hoogte door Siebe Schets, maar kort daarna maakte Niek van Boekel alweer de 2-1. Even later zorgde Rob van Boekel voor de 3-1 en was het duel beslist. Jong Twente blijft de hekkensluiter in de 2e divisie met 14 punten uit 24 duels.