nieuws

Topscorers: Armenteros en Ünal blijven strijden om koppositie

Armenteros scoorde vanaf de stip
Armenteros scoorde vanaf de stip © Pro Shots
De strijd om de titel Overijssels topscorer van de eredivisie blijft spannend. Samuel Armenteros en Enes Ünal scoorden opnieuw en dus blijft eerstgenoemde de leider.

Eredivisie

Armenteros maakte gisteren vanaf de stip zijn dertiende van het seizoen. De avond ervoor scoorde Ünal op fraaie wijze zijn twaalfde. Nicolai Brock-Madsen en Sam Hendriks scoorden deze speelronde voor de zesde keer. Bekijk hier de volledige lijst.

2e divisie

In de 2e divisie kwam Rob van der Leij eindelijk weer eens tot scoren voor HHC. Het betekende zijn zevende van het seizoen. Hij gaat samen met Dylan George van Jong FC Twente aan de leiding. Voor die ploeg maakte Siebe Schets zijn eerste van het seizoen. Bekijk hier de volledige lijst.

3e divisie

In de 3e divisie vielen twee Overijsselse doelpunten. Bas Postma en Burak Basut van HSC'21 maakten allebei hun eerste treffer van het seizoen. Rens van Benthem van Quick'20 scoorde niet. Hij blijft wel de leider met 17 treffers. Bekijk hier de volledige lijst.

Hoofdklasse

In de hoofdklasse maakte Jaouad Akloud van Dieze West zijn zesde van het seizoen. Ploeggenoot Mohammed Ali Pour Asli maakte zijn tweede en Ewald Koster van Staphorst scoorde voor het eerst dit seizoen. Omar Kavak van Genemuiden blijft de leider. Hij maakte er 18. Bekijk hier de volledige lijst.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.