nieuws

Babyvoeding blijft in trek bij criminelen: stelend duo gefilmd in Hengelo

Bij veel winkelketens ligt het al niet meer in de schappen. Bussen babymelkpoeder. Wie het wil kopen, moet er meestal naar vragen bij de kassa of een infobalie. Door de vele diefstallen van babyvoeding zien de ondernemers zich genoodzaakt vooral de bussen van het merk Nutrilon achter te houden. Die zorg blijkt nog steeds gegrond. Bij een drogist aan de Straatsburg in Hengelo zijn weer bussen melkpoeder gestolen. 
Op beelden, die door de politie zijn vrijgegeven, zijn twee mannen te zien die kort na elkaar naar binnen lopen. Eén van hen vult een mandje met de bussen.

Negen bussen in bigshopper

Daarna lopen ze naar elkaar toe en wordt de babyvoeding in een tas van supermarkt Jumbo gestopt. Uiteindelijk lopen ze met die tas, waarin negen bussen babyvoeding zitten, naar buiten. Betalen doen ze niet. 
Wie de mannen herkent of vaker heeft gezien wordt verzocht de tiplijn van de politie te bellen: 0800 - 6070 (gratis nummer). Anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000. Anoniem en digitaal tippen bij Meld Misdaad Anoniem kan hier: https://www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.