nieuws

Stem Overijssel: jonge kiezers in stijl naar stembureau in Losser

Mag je vandaag voor het eerst stemmen? Dan brengt burgemeester Sijbom van de gemeente Losser je volledig in stijl naar het stembureau.
De burgemeester brengt vandaag debuterende stemmers met de limousine en onder het genot van een glaasje alcoholvrije champagne naar het stembureau. "Stemmen is een voorrecht en een feest en dat moet op passende wijze worden gevierd. Daarom haal ik jonge inwoners van Losser, die voor het eerst mogen stemmen, per limousine op en breng ik ze naar het stembureau", vertelt burgemeester Sijbom.

Carnaval

Vorig jaar bracht de burgemeester stemmers al naar het stembureau met een bus, vandaag dus met een limousine. "Tijdens de carnaval worden onze hoogheden altijd vervoerd met een hofauto, dit jaar was dat met een limousine. Het leek mij wel leuk om die ook in te zetten tijdens de verkiezingen, dus dat heb ik gevraagd aan prins Patrick I. En gelukkig, het mocht", aldus de burgemeester.

Vriendinnen

Renske Dunhoft en haar vriendinnen werden vanochtend al om 09.30 uur opgehaald in Glane. "Ik vind dit zo'n leuke actie van de burgemeester. Wij mogen vandaag voor het eerst stemmen, dus om het extra bijzonder te maken wilden wij ook wel mee met de limo. Dit is wel echt iets om later aan je eigen kinderen te vertellen als zij achttien zijn", aldus Renske.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.