Tiende nederlaag op rij voor Dieze West in hoofdklasse A

Weer een nederlaag voor Dieze West
Weer een nederlaag voor Dieze West © Kristian Giesen
Hekkensluiter Dieze West heeft vanmiddag de tiende nederlaag op rij geleden in de hoofdklasse A. De Zwolse ploeg ging bij SJC met 7-1 onderuit.
Al na vijf minuten was het raak voor de thuisploeg. Stef van der Zalm maakte de 1-0. Een kwartier later scoorde hij opnieuw: 2-0. Na een klein half uur dacht Jaouad Akloud de spanning terug te brengen door 2-1 te maken, maar vijf minuten later was de marge alweer twee. Van der Zalm maakte zijn hattrick compleet.
Kort na rust maakte Timo Ruigrok de 4-1 en was het duel al beslist. Martijn Walter zorgde een klein kwartier voor het einde voor de 5-1. Van der Zalm maakte even later zijn vierde en dus de 6-1. Dandy Steenvoorden zorgde kort daarna voor de 7-1 eindstand. Het lijkt een kwestie van tijd voordat Dieze degradeert uit de hoofdklasse. De ploeg wist dit seizoen slechts zes punten te pakken.