nieuws

Topscorers: Geen doelpunten topscorers eredivisie, Van der Leij en Van Benthem scoren wel

Van der Leij maakte zijn achtste
Van der Leij maakte zijn achtste © Pro Shots
Weinig treffers in de eredivisie afgelopen weekend. De vier Overijsselse clubs kwamen tot slechts drie treffers deze speelronde. Hieronder een overzicht van de topscorers per divisie.

Eredivisie

De Overijsselse topscorers van de eredivisie kwamen dus niet tot scoren afgelopen weekend. Brandley Kuwas van Heracles Almelo maakte zijn vierde van het seizoen, Elvis Manu en Thomas Bruns maakten hun tweede. Bekijk hier de hele lijst.

2e divisie

In de 2e divisie gaat Rob van der Leij van HHC weer alleen aan de leiding. Hij maakte zaterdag zijn achtste van het seizoen. Ploeggenoot Glenn Kobussen maakte zijn vierde en Delano Grootenhuis maakte zijn eerste voor Jong FC Twente. Bekijk hier de hele lijst.

3e divisie

In de 3e divisie verstevigde Rens van Benthem zijn leidende positie door zijn achttiende van het seizoen voor Quick'20 te maken. Ploeggenoot Melvin Degenaar maakte woensdag zijn zevende van het seizoen. Bekijk hier de hele lijst.

Hoofdklasse

Leider Omar Kavak scoorde niet en zag naaste belagers Martijn Brakke en Hielke Penterman een doelpunt dichterbij komen. Brakke scoorde voor de dertiende keer, Penterman staat na zaterdag op 12. Bekijk hier de hele lijst.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.