nieuws

Goed gevuld theater in Dalfsen voor live debat Rutte-Wilders

In het gloednieuwe Dalfser theater De Stoomfabriek werd het debat tussen Rutte en Wilders live bekeken en daarna becommentarieerd door de politieke zwaargewichten Arie Slob, Theo Rietkerk en Loek Hermans.
Zij werden gevolgd door een redelijk goed gevulde tribune van het kleine theater; ongeveer zestig mensen zagen het debat en de analyse na afloop. "Echt ontzettend leuk dat ze dit gedaan hebben", aldus Arie Slob van de ChristenUnie.

Goeie zet

"Dat je met elkaar kijkt naar een live debat en meteen daarna met elkaar in gesprek gaat met publiek erbij is een hele goeie zet geweest van Dalfsen."
Over het debat zei Slob: "Ik zag Mark Rutte die zich afficheert als minister-president en het land niet toevertrouwt aan iemand als Wilders. Ik denk dat Rutte dat redelijk overtuigend heeft gedaan."
"Al is het ook de vraag - en die heeft Wilders ook opgeworpen - of Rutte nog steeds geloofd wordt en als betrouwbaar wordt gezien. Daarom is mijn conclusie aan het eind van dit debat; gelukkig zijn er nog meer keuzes mogelijk dan alleen deze twee partijen."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.