nieuws

Zwolse blogger Cynthia seksueel geïntimideerd: 'Wil je een dikke pik zien?'

Cynthia Schultz
Cynthia Schultz © Miss Lipgloss.nl
De Zwolse blogger Cynthia Schultz is bij de Wijthmenerplas in Zwolle seksueel geïntimideerd. Op Twitter deelt ze haar verhaal. 
"Net bij de Wijtmnerplas seksueel geïntimideerd. Complimenten voor de politie Zwolle die mega snel aanwezig was en de man vonden", schrijft de Zwolse. 

'Ik was echt doodsbang'

De man ging voor haar staan, blokkeerde haar de weg en zei: 'Wil je een dikke pik zien?' Toen Cynthia doorliep haalde hij zijn geslachtsdeel uit zijn broek. 
Cynthia schrijft dat ze doodsbang was: "Ik ben wel vaker seksueel geïntimideerd, maar vaak in de stad of op drukke plek. Was nu alleen in het bos."

Boos op politie

Hoewel Cynthia de politie complimenteert over het snelle optreden is ze ook boos hoe de agenten het incident hebben afgehandeld. Volgens haar heeft de politie een waarschuwing afgeven en een notitie opgenomen in het bestand. Verder kon de politie niets omdat er 'niets is gebeurd.'
"Wat nou als het een jonger, onzekerder, banger meisje was geweest? Was die dan verkracht? Verdomme", schrijft de blogger. 
'Ongelofelijke sukkels'
Cynthia laat weten dat ze bang is om nog alleen in het bos te wandelen. "Maar ik ga het wel doen. Ik wil niet in angst leven om zulke ongelofelijke sukkels."
Cynthia gaat later vandaag aangifte doen. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.