nieuws

Fredrik Jensen en Enes Ünal schieten FC Twente langs Roda JC

FC Twente heeft vanavond de elfde overwinning van het seizoen geboekt. Op bezoek bij degradatiekandidaat Roda JC wonnen de Enschedeërs met 3-0. Grote man was Fredrik Jensen met twee treffers.
Nadat beide ploegen enkele kansen kregen in de beginfase, was het na een half uur raak voor Twente. Klich vond Jensen, die werkte zich door de verdediging van de thuisploeg en schoof de 0-1 binnen. Schahin en Rosheuvel kregen goede kansen op de gelijkmaker, maar ook het tweede doelpunt was voor de Enschedeërs. Ede wist de bal bij Jensen te krijgen en de Fin kon geheel vrijstaand zijn tweede maken. 0-2 was ook de ruststand.
Kort na rust kreeg Ajagun een kans op de aansluiting, maar zag zijn inzet een hoekschop worden. Jensen kreeg na ruim een uur een kans op zijn derde, maar schoot de bal voorlangs. Een klein kwartier voor het einde was het wel raak en beslist invaller Ünal het duel. Hij kreeg de bal van invaller Yeboah en schoot door de benen van doelman Van Leer de 0-3 binnen. Door de zege staat Twente voorlopig vijfde in de stand van de eredivisie.

Roda JC - FC Twente 0-3

0-1 Jensen (30)
0-2 Jensen (43)
0-3 Ünal (77)
Arbiter: Bax
Geel: -
Roda JC: Van Leer; Milec, Ananou, Kum, Verboom (El Makrini/64); Gnjatic (Papazoglou/71), Ajagun, Auassar; Rosheuvel, Schahin, Paulissen (Van Velzen/71).
FC Twente: Marsman; Ter Avest, Andersen, Thesker, Van der Lely; Mokotjo, Jensen (Yeboah/75), Klich; Ede (George/51), Ünal, Trajkovski.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.