nieuws

Topscorers: Ünal weer naast Armenteros, twee treffers Bas ter Hogt

Ünal schiet zijn dertiende binnen
Ünal schiet zijn dertiende binnen © Pro Shots
De Overijsselse ploegen maakten afgelopen weekend samen 24 treffers. Hieronder een overzicht van de topscorers per divisie.

Eredivisie

In de eredivisie maakte Enes Ünal van FC Twente zijn dertiende en kwam daarmee naast Samuel Armenteros aan kop. De spits van Heracles kreeg een perfecte kans om de leiding te houden en zijn veertiende te maken, maar hij miste een strafschop tegen Sparta. Fredrik Jensen van Twente scoorde twee keer en staat nu op drie. Bekijk hier de hele lijst.

2e divisie

Ruben de Jager van Jong FC Twente maakte gisteren zijn zevende en is daarmee gedeeld tweede. Rob van der Leij van HHC gaat aan de leiding met acht treffers. Ploeggnoot Sargon Gouriye scoorde twee keer en zette daarmee zijn seizoenstotaal op vijf. Bekijk hier de hele lijst.

3e divisie

In de 3e divisie blijft Rens van Benthem met afstand de leider. De spits van Quick maakte zaterdagavond zijn negentiende van het seizoen. Daarachter strijden Bas ter Hogt en Cenk Uguz om clubtopscorer van HSC'21 te worden. Ter Hogt maakte er gisteren twee en Uguz een. Daardoor staat laatstgenoemde nu op twaalf en Ter Hogt opt elf. Bekijk hier de hele lijst.

Hoofdklasse

In de hoofdklasse kwam Martijn Brakke van Staphorst een stapje dichter bij leider Omar Kavak van Genemuiden. Brakke maakte zijn veertiende, Kavak staat op achttien. Jacco Riemens, ook van Genemuiden, maakte zijn negende. Bekijk hier de hele lijst.

Vrouwen

Bij de vrouwen verstevigde Ellen Jansen van FC Twente haar leidende positie. In de Overijsselse derby tegen PEC Zwolle scoorde ze twee keer en staat daarmee op veertien. Bij Zwolle maakte Maxime Bennink haar derde en scoorde Judith Frijlink haar tweede treffer. Bekijk hier de hele lijst.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.