Hekkensluiter Jong FC Twente verliest bij VVSB

Jong FC Twente heeft zondagmiddag opnieuw een nederlaag geleden in de tweede divisie. De ploeg van trainer Paul Bosvelt verloor met 2-1 bij VVSB.
Jong FC Twente kwam na ruim een kwartier op voorsprong in Noordwijkerhout. Ruben de Jager profiteerde van een fout achterin bij VVSB en strafte dat genadeloos af met de 0-1. Bij Jong FC Twente onderscheidde Timo Plattel zich met een aantal goede reddingen, maar de bezoekers kregen via Delano Grootenhuis en Akram Salhi ook goede kansen op de 0-2. Vlak na rust kwam VVSB op gelijke hoogte via Jordy Zwart. De thuisploeg ging op jacht naar meer en werd beloond. Tien minuten voor tijd tekende Frans van Niel voor de 2-1. Jong FC Twente blijft hekkensluiter in de tweede divisie.