nieuws

Dorien ten Cate-Buddeke: "Veganistisch koken is knetterlekker"

“Veganistisch koken en eten is knetterlekker, gevarieerd, gezond, kleurrijk, liefdevol, smaakvol, stijlvol, gemakkelijk, plantaardig, licht, stevig, genoeg, goed, creatief, vreugdevol en dierlievend.” Na vele blogs schreef Dorien ten Cate-Buddeke nu een veganistisch kookboek.
Het boek heet “Plantaardig met Die Banaan volume 1” en staat bol van de recepten op basis van plantaardige bestanddelen.

"Knetterlekker"

Zoals Dorien ten Cate-Buddeke het zelf stelt: “Veganistisch koken en eten is knetterlekker, gevarieerd, gezond, kleurrijk, liefdevol, smaakvol, stijlvol, gemakkelijk, plantaardig, licht, stevig, genoeg, goed, creatief, vreugdevol en dierlievend. Ik verzin gerechten ter plekke in mijn keuken. Ik schrijf tijdens het kookproces en dat zorgt voor onverwachte wendingen en ongelofelijke ingrepen. Ik klets nogal wat in het wilde weg door de recepten heen.” 
Buddeke koos er ruim twee jaar geleden voor veganistisch te gaan leven. Daarvoor was ze al vegetariër. In Overijssel Vandaag vertelde ze hoe ze tot die keuze kwam.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.