nieuws

Oudere man krijgt trap van bromfietser in Deventer na opmerking over verkeersgedrag

Man krijgt trap bij verkeersruzie in Deventer
Man krijgt trap bij verkeersruzie in Deventer
Een oudere man is op vrijdag 17 maart bij het Emmaplein in Deventer door een brommerrijder uitgescholden en getrapt tijdens een verkeersruzie. De politie wil de identiteit van de brommerrijder achterhalen en vraagt getuigen te reageren.
Op vrijdagochtend rond 10.10 uur kwam de oudere man vanuit de richting Twello aan in Deventer. Hij was op de Wilhelminabrug afgestapt en liep met zijn fiets aan de hand over de Emmastraat.

'Respect voor ouderen'

Op die plek verscheen achter hem een brommerrijder die vermoedelijk haast had. De bromfietser toeterde dat de man aan de kant moest. Dat deed de man ook en hij zei tegen bestuurder dat die wel wat rustiger kon rijden en wat meer respect voor ouderen moest tonen.

'Fuck you'

De brommerrijder raakte daarvan flink geïrriteerd en reed de oudere over zijn voeten en schopte hem tegen zijn been. "Weet jij wat ik voor ouderen voel: fuck you", riep de man erbij.
Wie was getuige van de mishandeling? Van de dader is een signalement:
  • blanke man met normaal tot fors, ietwat gezet postuur
  • ongeveer 45 jaar oud
  • kalend met een donkere 'krans' haar
  • man sprak met Sallands accent
  • blauw jack
  • blauw/grijze brommer met spiegels aan beide zijden en blauw kentekenplaatje met letter 'O' of 'Q'
Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Via deze link kan anoniem worden getipt bij Meld Misdaad Anoniem.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.