nieuws

Eerste camperplaats met wellnessassortiment van het land staat in Nieuwleusen

Met een privé hottub, massageruimte, sauna en zelfs een schoonheidssalon is Vechtdal Overijssel in Nieuwleusen de eerste camperplaats in Nederland met zo'n luxe aanbod. Vanaf vandaag officieel geopend door Commissaris van de Koning Ank Bijleveld.
Sinds 2012 was Janny Dekens al met dit project bezig. "Het was lang onzeker of dit zou kunnen", zegt ze. "We moesten de bestemming wijzigen en er moest erg veel gebeuren. Ik ben erg blij dat het uiteindelijk toch gelukt is." 

Uniek

Het is de eerste camperplaats in Nederland die dit soort luxe producten aanbiedt. "Mijn man en ik zijn zelf vaak op pad met onze camper en op een gegeven moment had ik na een lange dag werken behoefte aan luxe. Maar, zoektochten op Google leverden niks op. Dat was het begin van een nieuw idee."

Passie gevonden

Omdat de realisatie zo lang op zich liet wachten, is de voldoening nu extra groot. "Mijn droom is uitgekomen. Ik heb nu een paar keer gasten gehad die thuis mantelzorgers zijn, ze pasten bijvoorbeeld op hun moeder of broer. Dat ik dan hun gastvrouw mag zijn, dat maakt me blij. Het is mijn passie geworden."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.