nieuws

Moi! Daniël Lohues-dag bij Radio Oost

Daniël Lohues
Daniël Lohues
Het is Maart Dialectmaand en daarom is het bij Radio Oost op dinsdag 28 maart ‘Daniël Lohues-dag’. De zanger en muzikant schuift die dag tussen 11 en 12 uur aan bij presentator Bert van Losser in het Radio Oost-programma Goeiemorgen Overijssel.
Radio Oost komt op Daniël Lohues-dag elk uur met een nummer van Lohues en luisteraars kunnen hun favoriete Daniël Lohues-liedje aanvragen via de Facebook-pagina van Radio Oost. Er zijn mooie prijzen te winnen in een quiz: 5 gesigneerde exemplaren van zijn nieuwste CD ‘Moi’ en 2 vrijkaarten voor zijn theatervoorstelling in het Hoftheater in Raalte op 29 maart en 2 vrijkaarten voor de voorstelling in de Voorveghter in Hardenberg op 14 juni.

Nog meer dialect

Ter gelegenheid van Maart Dialectmaand hoor je in de programma’s van Radio Oost de hele maand geregeld streektaalmuziek, maar ook na maart hoor je dialectmuziek bij Radio Oost. Elke werkdag tussen 19.00 en 20.00 uur draait Radio Oost dan de mooiste muziek uit het Nedersaksisch taalgebied in het radioprogramma Alles Plat. Dat wordt gelijktijdig uitgezonden op de 4 noordoostelijke regionale omroepen, RTV Noord, RTV Drenthe, RTV Oost en Omroep Gelderland.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.