nieuws

Winst Ünal en Thomas bij nationale ploeg, Celina onderuit

Enes Ünal
Enes Ünal
Enes Ünal en Ryan Thomas hebben de WK-kwalificatiewedstrijd met respectievelijk Turkije en Nieuw-Zeeland gewonnen. Bersant Celina ging met Kosovo onderuit.
Ünal was invaller tijdens de 2-0 zege op Finland. De FC Twente-aanvaller kwam zes minuten voor het einde in het veld. De eindstand stond al binnen het kwartier op het scorebord. Deniz Türüc uit Enschede, die voor het eerst werd opgeroepen zat niet bij de wedstrijdselectie. Turkije is vierde in groep I. Maandag speelt de ploeg nog een oefenduel tegen Moldavië.

Ryan Thomas

Ook Ryan Thomas kwam tot winst. Met Nieuw-Zeeland was hij met 2-0 te sterk bij Fiji. De aanvaller van PEC Zwolle kwam twintig minuten voor het einde in het veld. Toen stond de 0-2 al op het bord. Dinsdag staan de twee ploegen opnieuw tegenover elkaar. Bij een nieuwe overwinning plaatst Nieuw-Zeeland zich voor de play-offs.

Bersant Celina

Bersant Celina verloor met Kosovo van IJsland. Hij kwam na ruim een uur in het veld, maar kon toen niets meer aan de 2-1 achterstand doen. De ploeg van de speler van FC Twente staat laatste met een punt uit vijf duels en is al zo goed als uitgeschakeld voor het WK.

Kamohelo Mokotjo

FC Twente-middenvelder Kamohelo Mokotjo won met Zuid-Afrika een oefenduel van Guinea-Bissau. In Durban werd het 3-1. Mokotjo begon in de basis en werd na een uur gewisseld. Dinsdag speelt de ploeg een oefenduel tegen Angola.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.