nieuws

Björn Kuipers fluit De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord

Kuipers fluit De Klassieker
Kuipers fluit De Klassieker © Pro Shots
Björn Kuipers uit Oldenzaal is door de KNVB aangewezen om de De Klassier tussen nummer twee Ajax en koploper Feyenoord van komende zondag in goede banen te leiden. Het duel in Amsterdam begint om 14.30 uur. Hij floot eerder dit seizoen ook al het duel tussen de twee in De Kuip.
De Overijsselse derby tussen FC Twente en Go Ahead Eagles staat die middag om 16.45 uur onder leiding van Ed Janssen. Op zaterdagavond ontvangt PEC Zwolle Excelsior om 18.30 uur en daarbij is Jochem Kamphuis de scheidsrechter. Om 20.45 uur speelt Heracles Almelo die avond het thuisduel tegen Heerenveen en dat duel wordt gefloten door Martin van den Kerkhof. Bas Nijhuis uit Enschede leidt vrijdag het duel in de Jupiler League tussen VVV-Venlo en NAC Breda.

Doordeweekse ronde

Volgende week is er een doordeweekse ronde. Daarvoor zijn de scheidsrechters ook al bekendgemaakt. Heracles speelt op woensdag 5 april thuis tegen Vitesse en Christiaan Bax is daarbij de arbiter. Jochem Kamphuis fluit die avond Feyenoord - Go Ahead Eagles. Donderdag 6 april is Ed Janssen de scheidsrechter bij Roda JC - PEC Zwolle en Serdar Gözübüyük leidt FC Twente - PSV.

WK onder 20

Kuipers is door de FIFA ook aangesteld voor het WK onder 20 in Zuid-Korea. Dat toernooi wordt gespeeld van 20 mei tot en met 11 juni. Sander van Roekel en Erwin Zeinstra gaan mee als zijn assistenten. Danny Makkelie gaat naar het toernooi als videoscheidsrechter.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.