nieuws

Gijzeling: Politieheli ingezet in onderzoek mishandeling Enschedeër

In het onderzoek naar de overval, gijzeling en zware mishandeling van een 57-jarige man uit Enschede, is zaterdagmiddag een politiehelikopter ingezet. 
De helikopter vloog geruime tijd boven industriegebied de Marssteden om beelden te maken die mogelijk sporen in beeld brengen die vanaf de grond moeilijk zichtbaar zouden kunnen zijn. 
Het onderzoek is nog steeds in volle gang, maar de dader die er met de auto van het slachtoffer vandoor ging, is nog steeds op de vlucht. Omstreeks 07.30 hoorde een voorbijganger aan de Twekkelerbeekweg hulpgeroep. Dat was van het slachtoffer afkomstig. 
Het slachtoffer lag bij een leegstaand huis dat tegen een weiland aan ligt. Volgens omstanders was het de afgelopen maanden een komen en gaan in de leegstaande woning en is er een wietplantage ontdekt in een nabijgelegen schuurtje.
Eerder die ochtend was de 57-jarige slachtoffer bij een nog onbekende kruising overvallen. Een onbekende man stapte in en dwong het slachtoffer naar de Twekkelerbeekweg te rijden. Daar werd de man mishandeld en zwaargewond achterlaten in een weiland naast een leegstaand huis. 

Mercedes

De dader is ervandoor gegaan met de auto van het slachtoffer, een Mercedes C180. De auto is later teruggevonden aan de Wienebrink. De dader is nog voortvluchtig. De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wat de toedracht van de overval en gijzeling is geweest.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.