nieuws

FC Twente legt Zweeds jeugdinternational Lukas Browning Lagerfeldt vast

Lukas Browning Lagerfeldt
Lukas Browning Lagerfeldt © FC Twente Media
FC Twente heeft zich voor de komende drie jaar verzekerd van de Zweedse jeugdinternational Lukas Browning Lagerfeldt. De middenvelder komt in de zomer over van IF Brommapojkarna en sluit in eerste instantie aan bij de beloften.
De Zweed komt transfervrij naar Enschede. Hij heeft een Zweedse moeder en een Ierse vader. Hij speelde dit seizoen duels voor Zweden onder 18. In het verleden kwam hij ook uit voor Ierse jeugdteams.

"Ik voel vertrouwen"

"Ik kijk er naar uit om bij FC Twente te gaan spelen", vertelt Browning Lagerfeldt op de website van de club. "Tijdens mijn stage dit seizoen heb ik een goede indruk van FC Twente gekregen, een mooie club waar ik mij als jonge speler wil ontwikkelen. Ik voel het vertrouwen en mijn ambitie is om door te groeien naar het eerste team."

Sterke indruk

Michel Jansen is blij met de komst van de Zweed: "Lukas maakte eerder dit seizoen een sterke indruk tijdens een stageperiode bij ons. Hij is een talentvolle middenvelder met een goede drive. Bij de nationale jeugdteams van Zweden en Ierland heeft hij al de nodige ervaringen opgedaan en zich goed laten zien. We zijn blij dat we hem aan FC Twente hebben kunnen binden. Lukas is voor het nieuwe seizoen speelgerechtigd, maar sluit komende week al aan bij de training. Zo kan hij hier alvast wennen."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.