Basketballers Landstede in eigen huis veel te sterk voor BSW

Landstede Basketbal
Landstede Basketbal © Pro Shots
De basketballers van Landstede hebben een ruime overwinning geboekt op hekkensluiter BSW. De ploeg van Herman van den Belt won met 98-66.
Het begin was nog voor de bezoekers uit Weert want na het eerste kwart stond het 16-18. Daarna was echter de beurt aan Landstede, dat binnen twee minuten in het tweede kwart een voorsprong nam, 27-18. De ploeg uit Zwolle ging met een 48-35 voorsprong de rust in. In het derde kwart werd het definitieve gat geslagen en kon Landstede onbedreigd uitlopen naar een ruime zege. Het werd uiteindelijk 98-66.
Landstede staat tweede in de Dutch Basketball League en die plaats geeft aan het eind van de competitie recht op rechtstreekse deelname aan de halve finales van de play-offs.