Quick'20 met ruime cijfers onderuit in Groningen

Quick'20 is in de derde divisie tegen een grote nederlaag aangelopen. De ploeg van trainer Rene Nijhuis kreeg in Groningen een pak slaag van Be Quick 1887, 5-1.
De Oldenzalers kwamen nog op voorsprong tegen Be Quick, want binnen een paar minuten zorgde clubtopscorer Van Benthem voor de openingstreffer. Na een half uur mocht Be Quick aanleggen voor een strafschop maar die werd gemist door Driever. Even later was het wel gelijk via Djababoe, 1-1.
Na rust nam de ploeg uit Groningen het initiatief en werd het 2-1 door een treffer van Heim. Tien minuten voor tijd besliste Djababoe de wedstrijd. Bij het scheiden van de markt wist de thuisploeg nog twee keer het net te vinden en uit te lopen naar een 5-1 zege. Caremen en Keekstra maakten de treffers.