nieuws

Dader gijzeling en mishandeling Enschede nog steeds spoorloos

De man die gisterochtend vroeg een 57-jarige Enschedeër in z'n auto heeft overvallen, gegijzeld en mishandeld, is nog steeds spoorloos. 
De auto van het slachtoffer, die door de dader was meegenomen, is zaterdagmiddag teruggevonden aan de Wienebrink in Enschede. De politie onderzoekt de wagen op sporen. 
Het slachtoffer werd door de dader gedwongen naar de Twekkelerbeekweg te rijden waar hij zwaar werd toegetakeld en werd gedumpt in een weiland bij een leegstaand huis. In deze woning trof de politie enkele maanden geleden nog een hennepplantage aan, aldus omstanders.

Slachtoffer heeft verklaring gegeven

De 57-jarige Enschedeër ligt nog steeds in het ziekenhuis, maar heeft volgens de politie al wel een verklaring afgelegd. "We zijn met hem bezig om te zien of hij zich nog meer herinnert", aldus een politiewoordvoerder.
De politie heeft niet alleen op de plek waar de man gevonden werd uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Er werd ook nog een politiehelikopter ingezet om beelden de omgeving te maken, maar die hebben volgens de politie niet veel opgeleverd.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.